Menu

christian seijkens

Social media

Over Christian

Free HTML5 template by FREEHTML5.co

Christian studeerde aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam en de MusicALLFactory in Tilburg en volgde de vooropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hij was o.a. te zien in de musicals De Jantjes en Rondom het Rembrandtplein.

Op televisie was hij te zien in Goede tijden, Slechte tijden, Onderweg naar Morgen en Fataal. Achter de schermen was Christian werkzaam voor de televisieprogramma's Knoop in je Zakdoek en Alias.

Productioneel was hij betrokken bij diverse voorstellingen, waaronder Jesus Christ Superstar, Het Rotterdam Philharmonisch Gergiev Festival, The Lion King, Tina de musical, The Rozettes en Pijnstillers. Als producent was hij verantwoordelijk voor o.a. de uitreikingen van De Gouden Genesius Penning en de Jos Brink Prijs. Christian regisseerde de videoclips voor Tina de musical, Razend en Vietnam. Hij monteerde de trailers voor Ghost Stories, Om Alles van Richard Groenendijk, Hotel de Grote L, Razend, Tina de musical, Rondom het Rembrandtplein, Vietnam en Goodbye, Norma Jeane.

In het theaterseizoen 2019-2020 produceerde hij samen met Allard Blom de toneelvoorstelling Ghost Stories en de musical Goodbye, Norma Jeane – De laatste nacht van Marilyn Monroe met Brigitte Heitzer, Ellen Pieters en Soy Kroon. Deze laatste moest vanwege de coronacrisis vroegtijdig stoppen. In het theaterseizoen 2020-2021 produceerden Allard en Christian de nieuwe Nederlandse musical Een leven samen - Als je elkaar iedere dag opnieuw ontmoet met Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici. De muziek werd geschreven door Ad van Dijk. De regie in handen van Martin Michel. Voor het seizoen 2022-2023 zullen zij de nieuwe Nederlandse musicalcomedy Blind Date produceren, met Brigitte Heitzer en Owen Schumacher.

Free HTML5 template by FREEHTML5.co

Als zelfstandig ondernemer is Christian werkzaam onder de naam Etcetera Producties, samen met Allard Blom is hij eigenaar en producent van De Theater BV en als bestuurslid betrokken bij Stichting Tekstpierement en Stichting Musicalos.Foto's: Annemieke van der Togt